Mobiel adverteren = Slim adverteren

Door het intensieve gebruik van smartphones en tablets is mobiel adverteren de trend van nu om potentiële klanten te bereiken en gericht te communiceren. Talk2Fans biedt met een gratis app de oplossing voor ondernemers die het nut van gerichte en meetbare communicatie via mobiele kanalen al hebben ingezien. Het is duidelijk dat de fans van een sportclub een hechte community vormen waarmee een commercieel interessante band kan worden gecreëerd.

Hoe werkt het?

Talk2Fans is een mobiel platform waarmee sportclubs de communicatie met de fans optimaal kunnen organiseren. Wij bieden via een unieke app een ideaal platform om online en in real time te communiceren over trainingen, wedstrijden en evenementen van de club. De app biedt fans en leden alle mogelijkheden om de passie voor de sport en de club te delen. Voor adverteerders dus de ideale plek om acties en campagnes op te zetten en hun reclamebudget optimaal te exploiteren.

Eenvoudiger kan niet

Als lokale adverteerder kan u via de filters die u op de portaalsite van Talk2Fans gebruikt een heel specifieke selectie maken van welke fans, leeftijd, locatie enz. u wil benaderen. Er zijn enkele advertentiemogelijkheden beschikbaar en u kan via een zeer eenvoudige do-it-yourself-methode uw banner opmaken met logo, visueel beeld en een relevante tekstboodschap. En dit allemaal tegen een voordelige prijs én met duidelijke rapportages over de effectiviteit van de mobiele advertentie. 

Talk2Fans ondersteunt u graag

Is er iets niet helemaal duidelijk of wenst u meer informatie? Laat u gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact op.