Overal live de wedstrijd volgen

Overal live de wedstrijd volgen

Aanwezig zijn bij elke wedstrijd van je favoriete team is vaak niet mogelijk. Via de gratis app (beschikbaar op zowel Android als iOS) blijf je live op de hoogte van het wedstrijdverloop of de belangrijkste fases tijdens de wedstrijd, waar je ook bent. 

Deel je ervaringen

Deel je ervaringen

Alles wat jij meemaakt langs de lijn kan je delen met alle andere volgers van de club. Deel tussenstanden en foto’s of post andere updates over wat er gebeurt op het veld. Alles is eenvoudig en direct toegankelijk via de gratis Talk2Fans app op je smartphone of tablet.

Kies welke teams je volgt

Kies welke teams je volgt

Misschien ben je alleen geïnteresseerd in het team van een vriend of vriendin, zoon of dochter, broer of zus. Maar even goed wil je een hele club volgen. Kies volledig zelf hoeveel teams je wil volgen en waarover je dus informatie zal ontvangen. 

Slechts 1 App om alles te volgen

Slechts 1 app om alles te volgen

Niet iedereen in je omgeving speelt bij dezelfde club. Daarnaast is de kans groot dat niet iedereen dezelfde sport beoefent. Hoeveel sportclubs uit verschillende sporttakken je ook wil volgen, 1 app op je smartphone of tablet volstaat en zo blijft er genoeg ruimte over voor andere zaken.

Alle data direct in je agenda

Alle data direct in je agenda

Planningen van alle wedstrijden, trainingsmomenten en evenementen zijn zichtbaar in de Talk2Fans app per club, evenement en team dat je volgt. Alle agenda items kun je automatisch synchroniseren met de agenda van je smartphone of tablet. Super handig, altijd de planning op orde. 

Download de Talk2Fans app

Download de Talk2Fans app

De app is volledig gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS. Ga nu naar Google Play Store of Apple App Store.

 

Talk2Fans ondersteunt u graag

Is er iets niet helemaal duidelijk of wenst u meer informatie? Laat u gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact op.